Wyciek z chlodniczki oleju kilka pytań

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jan_wilc
    Classic
    • 2008
    • 39

Jakby to zależało od ciśnięcia na gaz to nie byłoby problemu ale mój samolot ląduje ok. 21.00 więc nie mam szans :lol:
    Ale i tak dzięki za zaproszenie. Logo na grill chętnie do mojej ślicznotki nabędę (może jakieś wskazówki jak? gdzie?kiedy? :?:
  • phrix
    L&K
    • 2007
    • 1000
    • Audi
    • AGR 1.9 TDI VP 90 KM
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Koledzy mam wyciek z chłodniczki oleju w silniku 1.9 TDI AGR z 1998 roku. :?

Oczywiście wyciek ma miejsce kiedy samochód jest poza domem. W związku z tym że sam nie mam możliwości sprawdzenia, bardzo proszę o informację o numery ew. rozmiary uszczelek dolnej/górnej do chłodniczki.

Mam jeszcze pytanie czy jeżeli nie spuszcze oleju z silnika a odkręce chłodniczkę to sporo go wycieknie?? Operacja będzie dokonywana poza domem, tw. nie mam możliwości spuszczenia całego oleju.

Zapoznałem się z szukajką, znalazlem nawet poradnik ale tam wszystko bylo robione na spokojnie z kanałem i spuszczaniem wszystich płynów. Proszę o pomoc :szeroki_usmiech
    Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI

_

Komentarz

Pracuję...